Knasende sprø havregrynskjeks














Knasende gode kjeks av havregryn!

Kjeks er ofte en stor favoritt hos barn og voksne, men inneholder ofte mye sukker.

Her kommer en oppskrift på hvordan du kan lage knasende sprø kjeks i en fei (da mener vi i virkelig i en fei). Pluss at her får du i tillegg forhindret eventuell matsvinn om du bruker rester av grøten.

For enklere tror vi faktisk ikke det kan bli, resultatet? Knasende gode kjeks av havregryn, med kun 1 ingrediens!


Fremgangsmåte: 

1. Kok opp havregrynsgrøt med vann eller melk eller bruk rester

2. Fordel tynt lag av grøten utover en plate med bakepapir

3. Strø over litt ceylon kanel og eventuelt litt salt 

4. Stek på 180g i ca 25-30 minutter.

5. Avkjøl

6. Server

Knasende gode kjeks av rester!

Tips; Dypp kjeksen i en valgfri dipp eller smør på, vi anbefaler peanøttsmør, syltetøy eller GroGro smoothie med ananas og søtpotet, smaker kjempe godt! 

Lyst til å teste en annen vri kan du prøve GroGro grøtpinner, du finner oppskrift her.