No-bake Råwcake til ditt neste barneselskap! Oppskrift 👇
Denne rawkaken kan du spise uten dårlig samvittighet. Hvorfor? Den er laget på næringsrike og smakfulle råvarer! Glutenfri og uten tilsatt sukker! Perfekt å servere til barnets første bursdag. Denne kan du lage i forveien, krever ikke noe heving eller baking, og har en syrlig søt smak av friske bringebær og aromatisk kakao. Denne kommer til å imponere både store og små!
Finn frem en liten form, så setter vi i gang.
Form mål: 19,5 x 13,5
(HUSK: bakepapir i bunn så den blir lett å ta opp.
Bunn:
5 stk Råwbar kakao
1 ss kokosolje
Ønsker du å bruke en større form er det bare å
doble bunn oppskriften over.
Fyll:
240 g Cashewnøtter
5 ss Kokoskrem (evt: toppen av en kjølt kokosmelk)
2 stk Dadler (evt. 2 ss lønnesirup)
3 dl Bringebær (ferske)
Juice fra 1 stk sitron
Step-by-step video om hvordan du går frem finner du HER
Gjør klar bunnen:
Del opp 5 stk Råwbarer i mindre biter, og tilsett de i en blender med 1 ss kokosolje.
Mos “deigen” ned i formen så hele bunnen dekkes. (Ca. 1 cm høyde.)
Gjør klar fyllet:
Prep: Legg usaltet Cashewnøtter i vann i 4-5 timer.
1) Legg bløtlagte cashewnøtter (ikke vannet), kokoskrem,
dadler, 2 dl bringebær og sitronjuice i en blender.
2) Miks sammen til du har en silkemyk konsistens.
Hell fyllet over kakebunnen, og dytt de resterende bringebærene (1 dl) forsiktig ned i fyllet og plasser noen på toppen.
3) Sett kaken i fryseren over natten, og ta ut 10-15 minutter før servering.
Håper det smaker!
# rawcake # råwkake # rawkake # grogro # råwbar
# kake1år # bursdagskake # 1årskake # kaketilbarn # glutenfrikake
5 stk Råwbar kakao
1 ss kokosolje
Ønsker du å bruke en større form er det bare å
Fyll:
240 g Cashewnøtter
5 ss Kokoskrem (evt: toppen av en kjølt kokosmelk)
2 stk Dadler (evt. 2 ss lønnesirup)
3 dl Bringebær (ferske)
Juice fra 1 stk sitron