Råwkake til den første bursdagen

 No-bake Råwcake til ditt neste barneselskap! Oppskrift 👇

Denne rawkaken kan du spise uten dårlig samvittighet. Hvorfor? Den er laget på næringsrike og smakfulle råvarer! Glutenfri og uten tilsatt sukker! Perfekt å servere til barnets første bursdag. Denne kan du lage i forveien, krever ikke noe heving eller baking, og har en syrlig søt smak av friske bringebær og aromatisk kakao. Denne kommer til å imponere både store og små! 



Finn frem en liten form, så setter vi i gang.



Form mål: 19,5 x 13,5

(HUSK: bakepapir i bunn så den blir lett å ta opp. 


Bunn:


Ønsker du å bruke en større form er det bare å

doble bunn oppskriften over.


Fyll:

  • 240 g Cashewnøtter

  • 5 ss Kokoskrem (evt: toppen av en kjølt kokosmelk)

  • 2 stk Dadler (evt. 2 ss lønnesirup)

  • 3 dl Bringebær (ferske)

  • Juice fra 1 stk sitron


Step-by-step video om hvordan du går frem finner du HER

Gjør klar bunnen:


Del opp 5 stk Råwbarer i mindre biter, og tilsett de i en blender med 1 ss kokosolje.

Mos “deigen” ned i formen så hele bunnen dekkes. (Ca. 1 cm høyde.)


Gjør klar fyllet:


Prep: Legg usaltet Cashewnøtter i vann i 4-5 timer.


1) Legg bløtlagte cashewnøtter (ikke vannet), kokoskrem,

dadler, 2 dl bringebær og sitronjuice i en blender.


2) Miks sammen til du har en silkemyk konsistens.

Hell fyllet over kakebunnen, og dytt de resterende bringebærene (1 dl) forsiktig ned i fyllet og plasser noen på toppen.


3) Sett kaken i fryseren over natten, og ta ut 10-15 minutter før servering.








Håper det smaker! 


# rawcake # råwkake # rawkake # grogro # råwbar

# kake1år # bursdagskake # 1årskake # kaketilbarn # glutenfrikake