Michelle´s tomatsuppe


Ca 4 porsjoner
 
1,5 kg modne tomater (ca 8 medium størrelse) eller 2 bokser med hakkede tomater (400 grams hver) + 1 boks med tomatpuré.     
4 skrelte og kuttede gulrøtter    
2 kuttede stangselleri   
En håndfull fersk spinat (for barn over 1 år)     
2 spiseskje oliven olje       
1 ts salt       
1 medium gul løk i biter       
3 finhakkede hvitløksfedd     
3/4 ts røkt paprika       
7 dl buljong


1. Varm opp olivenolje og stek løken på middels varme til dem blir gylne. 

2. Tilsett hakket hvitløk. Kok i 2-3 minutter. 

3. Ha i alle andre ingredienser. Dekk til og stek på middels til gulrøttene er myke (ca. 30 minutter). 

4. Bland sammen med en stavmikser til ønsket tekstur


Valgfri topping:
 Revet parmesan, Olivenolje, krutonger, rømme eller fersk basilikum.